Entreprenør Notodden | Telemark ByggEntreprenør AS

Entreprenør Notodden: Får jobben gjort

Uansett om det er snakk om private boligprosjekt eller større offentlige og private entrepriser, Telemark ByggEntrepenør AS får jobben gjort. Vi har etablert oss som en ettertraktet entreprenør og leverandør, og har som mål å sikre at alle våre kunder er fornøyde med utført arbeid.

Hva du kan forvente av oss

Som din entreprenør, kan du av Telemark ByggEntrepenør AS forvente:

  • Bred og allsidig erfaring
  • Høy og viktig kompetanse
  • Dyktige håndverkere med stor yrkesstolthet
  • Raskt og effektivt utført kvalitetsarbeid

Hvor vi utfører oppdrag

Telemark ByggEntrepenør AS har i all hovedsak Midt-, Vest- og Øst-Telemark som sitt oppdragsområde. Det innebærer at vi i tillegg til Notodden også tar oppdrag i andre byer. Skulle du ønske mer informasjon om mulighetene som finnes, send oss gjerne en e-post eller ring oss innenfor åpningstidene våre.

Ta kontakt i dag

Ønsker du en entreprenør som utfører arbeidet etter dine ønsker og som samtidig verdsetter kvalitet og effektivitet? Da oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss i Telemark ByggEntrepenør AS. Send en e-post til post@tbeas.no eller ring oss på telefonnummer 40 56 78 10. Vi ser fram til å høre om ditt prosjekt.

Entreprenør Notodden

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har dere eksempler på fullførte entreprenørprosjekt?

Det har vi absolutt. Dersom du klikker deg inn her, vil du finne en rekke eksempler på fullførte prosjekter som dekker alt fra omsorgsboliger til takutskifting, svømmebasseng og Porsche-garasjer. Ved å utforske de ulike prosjektene vil du finne mer informasjon og flere bilder. Skulle du ha spørsmål angående disse eller tilsvarende prosjekter, ta gjerne kontakt. Dersom du skulle ønske å høre om prosjekter uført spesifikt på Notodden, kan vi også dele mer informasjon når vi hører fra deg

Hvorfor skal jeg velge dere som entreprenør?

Har du behov for en kvalitetsbevisst og lokal entreprenør (Notodden og ellers i Midt-, Vest- og Øst-Telemark)? Da er vi det rette valget. For oss er ikke hovedfokuset profitt, men å sikre leveranse av kvalitetsarbeid til alle våre kunder. Et byggeoppdrag utført av oss, skal være synonymt med kvalitet. Vi har også selvsagt sentral godkjenning, som betyr trygghet for deg ettersom du er garantert en seriøs leverandør med blant annet ansvarsforsikring. Har du enda ikke bestemt deg? Ring oss i Telemark ByggEntrepenør AS, så kan vi sammen finne ut av hva du trenger.

Skulle du lure på hva sentral godkjenning innebærer? Lær mer her.

Hvor på Notodden holder dere til?

Vi tilbyr våre tjenester og tar oppdrag på Notodden, men kontoret vårt ligger på Gvarv. Du er velkommen til å besøke oss, men vi anbefaler deg å ta kontakt med oss på telefon eller e-post først.