Entreprenør Telemark | Telemark ByggEntreprenør AS

Entreprenør Telemark: Vi tar oppdraget

Telemark ByggEntrepenør AS er en ettertraktet entreprenør i Telemark, med oppdragsområde som i all hovedsak strekker seg fra Midt- til Vest- og Øst-Telemark. Siden etablering i 2016 har vi opplevd en enorm vekst, og vårt team består nå av over 30 faste ansatte og lærlinger. Vi er med andre ord en entreprenør i Telemark som har kommet for å bli!

En leverandør du kan stole på

Vi er stolte av ekspertisen og kompetansenivået vi kan tilby kunder, og du vil som kunde hos oss kunne forvente høy kvalitet på utført arbeid. Våre ansatte er håndverkere med bred og lang erfaring, og vi tar derfor oppdrag fra private, det kommunale/offentlige og næringslivet. Blant våre prosjekter vil du finne både på boliger og større byggeoppdrag, og vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt uansett hva slags byggeprosjekt du skulle ønske å få satt i gang. Ettersom vi har sentral godkjenning, er du også sikret en seriøs og profesjonell leverandør med ansvarsrett.

Vi ser fram til å høre fra deg

Ønsker du en entreprenør som utfører arbeidet etter dine ønsker og som samtidig verdsetter kvalitet og effektivitet? Da har du funnet rette entreprenør i Telemark. Kontakt oss i Telemark ByggEntrepenør AS for en uforpliktende samtale ved å sende en e-post til post@tbeas.no eller ved å ringe 40 56 78 10. Vi ser fram til å høre om ditt prosjekt i Telemark.

Entreprenør Telemark

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er Idéhus?

Idéhus er en norsk huskjede som ble etablert i 1976. Kjeden består av en rekke kontor og forhandlere med arkitekter og ingeniører som tegner, kalkulerer og kvalitetssikrer hus for forhandlerne. Telemark ByggEntrepenør AS er Idéhus-forhandler og du kan lese mer om kjeden her.

Jeg er fagarbeider. Kan jeg søke jobb hos dere?

Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige fagarbeidere, og dersom du har de riktige kvalifikasjonene er du kanskje nettopp den vi leter etter. Telemark ByggEntrepenør AS er en leverandør som ikke bare har et kundefokus, men som også vet å verdsette sine ansatte. Velger du å søke jobb hos oss, kan du forvente en arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø og personalsikkerhet på agendaen. I tillegg har vi konkurransedyktige vilkår. Se hva vi har ledig her.

Er det mulig å kontakte dere for prosjekter i Telemark, Vestfold, Asker og Oslo?

Telemark ByggEntrepenør AS har i all hovedsak Midt-, Vest- og Øst-Telemark som oppdragsområde. Det innebærer at det primært er i disse områdene vi utfører prosjekter, men det finnes selvsagt unntak. Skulle du ønske mer informasjon om dette, send oss gjerne en e-post eller ring oss. Sammen kan vi finne ut av om vi har mulighet til bistå.